dijous, 20 d’octubre del 2016

PDI

Pissarra Digital Interactiva

La Pissarra Digital Interactiva és un sistema tecnològic, que normalment està format per un ordinador, un videoprojector i una pantalla amb un dispositiu de control de punter o de sistema tàctil  i aquest permet projectar imatges en una superfície interactiva, dels continguts digitals amb el format més idoni per a la visualització individual o en grup.  

A més, disposa d'un programari adequat i aprofitant la xarxa de telecomunicacions es pot treballar conjuntament en un mateix document compartit i de visualitzar simultàniament en els ordinadors interconnectats les modificacions que s’hi fan. Es pot interactuar directament sobre la superfície de projecció en alguns casos de forma tàctil i en altres és necessari utilitzar  el suport de punters. 


També disposa d’una pantalla convencional, que por ser de tela o una pissarra blanca, on s’hi presenta informació mitjançant un videoprojector que esta connectat a un ordinador i a una xarxa de telecomunicacions (pissarra digital) i aquesta és molt útil per a realitzar presentacions.


Per a què ens serveix la PDI?

-Per poder realitzar explicacions mitjançant un suport visual, per exemple amb una presentació de Power Point.
-Per fer activitats interactives i que tothom pugui veure com una persona realitza el joc didàctic, en el mateix moment.
-Per poder veure tota la classe vídeos.
-Per poder dibuixar diverses persones al mateix temps.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada